Petter furuseth

Petter furuseth

TIDLIGERE PROFESJONELL FOTBALLSPILLER MED ET MÅL OM Å FÅ DEG TIL Å YTE MAKSIMALT.

OM Petter

Om petter

Petter Furuseth ble født i 1978 i Tønsberg og ble tidlig involvert i fotball da han begynte i Flint IL i en alder av syv år. Siden kom Petter til å spille for flere nordiske fotballklubber, deriblant Brann, Lyn, Stabæk, Viborg, FC Midtjylland, Hammarby IF, og Örebro. I ungdomstiden var han også med på å representere Norge på landslaget i ni kamper.

Petter ble en populær spiller blant fansen, spesielt i Norge og Sverige hvor han spilte mesteparten av karrièren. I 2012 ble han med i Moss Fotballklubb som assistenttrener og spiller før han igjen ble med i Eik-Tønsberg som del av trenerstaben. I 2013 ble Petter med i Husøy & Foynland IF også som spillende trener.

Tilsammen har Petter Furuseth en karrière på 15 år i en rekke nordiske toppklubber. I dag holder han foredrag der han bruker erfaringene han fikk gjennom karrièren til å hjelpe andre forbedre sin ytelse. Petter har også studert idrettspsykologi, har en bachelor i Sport Management, innehar UEFA B-trenerutdannelse, og er utdannet mindfullnessinstruktør. Som profesjonell fotballspiller lærte han mye om verdien til å ha det riktige tankesettet for å holde seg motivert i hverdagen. I foredragene sine holder han fokus på hvordan en bruker dette til å stille til sitt største potensiale.

Lær hvordan du kan ta raske beslutninger, takle hurtige omstillinger og holde fokus.

Referanser

Referanser

Aina Helen Dahlen

Fresh Fitness

Foredraget var helt genialt. Vi fikk veldig godt utbytte av det alle sammen. Petter var en veldig behagelig person å høre på, og han hadde virkelig tilpasset innholdet til å passe oss i vår jobb.

Kontakt

Kontakt

Her kan du raskt og enkelt sende en forespørsel på et foredrag med Petter Furuseth - selvfølgelig helt uten forpliktelser. Du får lynrask tilbakemelding om pris, dato og annet.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.